Tractaments


Masaje terapia manual

El nostre objectiu és posar davant del pacient totes les eines de les quals també disposam per arribar a la solució del seu problema; des d’un gran ventall de tècniques en fisioteràpia, com un gran grup de professionals relacionats amb l’esport i la salut que col·laboren amb nosaltres.

En el nostre centre de fisioteràpia de Palma de Mallorca els tractaments que realitzam consten de sessions individuals de 45-50 minuts en els que emprarem les tècniques més adequades per a cada pacient i cada patologia.


Teràpia manual

Ventall de tècniques de fisioteràpia dirigides al diagnòstic i tractament de la patologia neuro-musculo-esquelètic. La característica principal es l’ús de les mans com a eina de tractament. Engloba la prevenció, diagnòstic, tractament i readaptació funcional de les patologies relacionades amb l’aparell locomotor.

Punció seca

Tècnica per excel·lència en el tractament dels punts gatell miofascials en la patologia muscular. Consisteix en la introducció d’una agulla dins del propi múscul amb l’objectiu de normalitzar el seu to muscular.

Fisioteràpia activa

Conjunt de tècniques que es basen en l’exercici físic com a eina per a recuperar la funcionalitat de les estructures que han sofert una lesió. Treball que realitzen conjuntament el fisioterapeuta i el preparador físic.

...

Neurodinamia

Tècnica dins de la teràpia manual que consisteix a valorar el teixit neural susceptible de ser lesionat, com una font de dolor més. Consisteix en la mobilització a través d’estiraments del teixit neural.

Electròlisi percutània intratisular (EPI ®)

Tècnica invasiva que consisteix en l’aplicació d’una corrent galvànica a través d’una agulla d’acupuntura, donant com a resultat un procés inflamatori de caràcter local amb la conseqüent reparació del teixit tractat.

Ecografia musculoesquelètica

Examen que es realitza per obtenir una informació objectiva dels teixits que es tractaran, ja sigui múscul, tendó, càpsula o lligaments. També utilitzada en tècniques invasives per a una major precisió en els tractaments realitzats.

Embenatge neuromuscular

Tècnica d’embenatge neuromuscular que actua sobre els receptors propioceptius de la pell. Indicat per a la patologia muscular i el teixit limfàtic.

Pilates terapèutic

Classes reduïdes guiades per fisioterapeutes instruïts en el mètode Pilates. Dirigides a pacients que han sofert o sofreixen de manera habitual dolor d’esquena.

...

Hipopressius

Exercicis posturals i respiratoris que impliquen un percentatge molt elevat de músculs i que disminueixen la pressió intra-abdominal. Entre els seus múltiples beneficis destaquen la tonificació de la musculatura abdomino-perineal, la reeducació postural i la prevenció de disfuncions com la incontinència urinària.

Laser

El làser de fred FX 635 de Erchonia és una teràpia no invasiva per a la regeneració cel·lular a través de la bio-estimulació indolora. En el nostre centre ho aplicam a l’etapa aguda de qualsevol lesió de: teixit muscular, tendó, lligaments...Tractament especialment indicat per a fascitis plantar.Facebook icon Twitter icon Instagram icon Google Plus icon
Centre de Fisioteràpia Fisioplanet
C/Gran Via Asima, 20 3er pis Local 31-32 (Edifici Harley Davidson)
Palma de Mallorca - 07009
T: 645 541 698
E: info@fisioplanet.es
Facebook icon
Twitter icon
Instagram icon
Google Plus icon