Fisioteràpia de rehabilitació de lesió de turmell al palmell de mallorca
CENTRE DE REHABILITACIÓ A PALMA

Rehabilitació

És part de la secció de fisioteràpia dirigida a aquelles lesions agudes, traumàtiques o post cirurgia que requereixen d'un seguiment en un període de temps més curt.

Reprodueix vídeo

La base del tractament

La base del tractament és l‘empoderament del pacient, oferint informació sobre el pronòstic de la seva lesió i recomanacions que haurà de seguir a casa perquè pugui recuperar-se de la millor forma possible.

A qui va dirigida la rehabilitació?

A qualsevol tipus de pacient que ha patit una lesió traumàtica com poden ser: trencaments de lligament creuat anterior, trencaments de fibres musculars, esquinços de turmell o genoll, contusions i hematomes, cirurgia (pròtesi de genoll, pròtesis de maluc, sutures de maneguet rotador), fractures òssies…

En què es basa el servei de Rehabilitació?

Fisioterapeuta realitzant la primera sessió de rehabilitació
1

Valoració inicial

És una sessió de fisioteràpia de 50 minuts. En la qual s’ha de valorar de forma integral la lesió i la seva idoneïtat per passar al servei de rehabilitació, ja que no totes les patologies es beneficien per igual d’aquest mètode de treball. En aquesta primera visita ja s’iniciarà el tractament. 

2

Control de símptomes aguts i millora del rang articular

Consta de sessions de 25 minuts, diverses vegades per setmana (les que consideri el fisioterapeuta en funció de la lesió). S’hi treballa inicialment el control dels símptomes i dèficits aguts: dolor, coixera, ensenyament d’ús de crosses, exercicis sense càrrega… Posteriorment es progressarà amb exercicis de força més complexos, exercicis propioceptius, millora del rang articular… per recuperar la funcionalitat per poder realitzar les activitats de la vida diària. 

Sessió de radiofreqüència al centre de rehabilitació al palmell de mallorca
Exercicis de rehabilitació eb fisioplanet
3

Possible derivació a readaptació

Si la lesió ha produït dèficits a nivell de la vida esportiva del pacient, se li oferirà passar al servei de readaptació, on podrà incrementar les seves capacitats per tornar en condicions el més òptimes possibles al seu esport 

4

Alta

Per finalitzar el tractament proporcionem als nostres pacients unes recomanacions i passos a seguir, escollint les accions més determinants que evitin la recaiguda en els símptomes. 

Avaluació genoll rehabilitat al centre de fisioteràpia i rehabilitació al palmell

Objetivos

FISIOTERAPIA

A més...

El servei es col·loca com a intermediari entre el metge/cirurgià, entrenador i altres serveis del nostre propi centre amb l'objectiu de realitzar el treball més coordinat possible.

Exemple de tractament

Per entendre el servei t’expliquem com rehabilitem el Lligament Creuat Anterior. Volem puntualitzar que el diagnòstic ho ha de fer un metge. Si el pacient ve abans de la cirurgia li oferim un treball de força per arribar a la intervenció en les condicions més òptimes possibles, això millorarà la recuperació posterior.

Un cop intervingut quirúrgicament, recomanem esperar almenys 2 setmanes (o el que indiqui el cirurgià) per iniciar la rehabilitació. Habitualment, recomanem realitzar 3 sessions de rehabilitació setmanals

Als 3 mesos aproximadament el derivem al servei de readaptació per recuperar força i treballar el gest esportiu. Durant els mesos que el pacient segueixi amb el readaptador, des del servei de rehabilitació se li donarà suport en aquells casos que sigui necessari.

Ens adaptem a cada cas de forma individual acordant de forma conjunta les sessions a realitzar i ens adaptem a realitzar el treball conjunt amb professionals d’altres centres i/o equips esportius, cosa molt habitual en aquest tipus de lesions.

ALTRES SERVEIS
HORARIOS
FISIOPLANET
  •  
  • DE Lunes A viernes de 8 a 21 h.
  • Sábados de 9 a 13 h.
  • Domingos cerrado
Contacto

En pulsar el botó d'enviament manifesta haver llegit aquesta informació: El responsable del tractament és SERVEIS FISIOTERÀPIA MALLORCA S.L. La finalitat és l'atenció a la seva sol·licitud i la millora de la qualitat, així com l'enviament de comunicacions comercials. Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en la nostra Política de privacitat.

HORARIS
FISIOPLANET
  •  
  • De dilluns a divendres de 8 a 21 h.
  • Dissabtes de 9 a 13 h.
  • Diumenges tancat
Contacte

En pulsar el botó d'enviament manifesta haver llegit aquesta informació: El responsable del tractament és SERVEIS FISIOTERÀPIA MALLORCA S.L. La finalitat és l'atenció a la seva sol·licitud i la millora de la qualitat, així com l'enviament de comunicacions comercials. Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en la nostra Política de privacitat.

Skip to content