Política d’empresa

L'objectiu de FISIOPLANET és proporcionar serveis d'alta qualitat per al benestar i la salut dels nostres pacients. Ens enorgullim de comptar amb un equip de professionals altament capacitats i compromesos amb l'atenció centrada en el pacient. Et recomanem que visites l'apartat de l'ADN de FISIOPLANET per tenir una visió més profunda dels nostres principis.

Oferim una àmplia gamma de serveis relacionats amb la salut, com ara:

 

Busquem la millora constant en els nostres serveis per oferir-te la millor qualitat de vida possible, ajudar-te a recuperar-te de les teves lesions, promoure la prevenció i el manteniment de la teva salut a llarg termini. Per això, creiem convenient que llegeixis aquest document per estar informat de tot el que s’esdevé en els nostres tractaments i ens consultis qualsevol dubte que puguis tenir al respecte.

L’habitual i recomanable és que la teva primera visita amb nosaltres sigui utilitzant els serveis de fisioteràpia o medicina esportiva, on ens hauràs comptat la teva situació i a partir d’una entrevista inicial i una valoració, el professional que t’hagi atès t’haurà proposat un pla de tractament que pot incloure un o diversos serveis.

Tot i que és molt complicat estimar quant temps ha de durar el teu tractament, basant-nos en la nostra experiència, podem fer un pronòstic proper de quina serà la durada depenent de la teva lesió. Per això, en aquesta primera sessió se t’informarà dels passos a seguir i de quin servei o serveis són els més recomanables per a tu.

MODE DE PAGAMENT I TARIFES

Pel que fa al mode de pagament, en tenim 3 tipus:

 • Pagament per sessió: El pagament més habitual i es realitza un cop acabada la sessió a través del nostre personal de recepció, és el que utilitzem en els serveis de fisioteràpia, medicina esportiva, nutrició esportiva i psicologia esportiva.
 • Mensualitats: És un pagament que es realitza per avançat un cop concertat el servei i a partir de llavors, entre l’ 1 i el 5 de cada mes. S’utilitza en els serveis de rehabilitació i readaptació, on calculem el nombre de sessions que s’utilitzaran durant el mes i es reserven així les cites programades. 
 • Subscripció: Són quotes fixes que es realitzen mitjançant domiciliació bancària programada i s’ utilitza en els serveis de grups d’ exercici.

 

 

RESERVA DE PLAÇA

Has d’entendre, que en cas de retardar el pagament en el mode mensualitats o subscripció a partir del dia 5, no podrem assegurar-te que es mantingui la reserva de les teves cites o la plaça dins del grup.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ

Entenem que de vegades poden sorgir imprevistos que requereixin la cancel·lació o reprogramació d’una cita i en FISIOPLANET valorem el teu temps i esforç, per la qual cosa et demanem que ens avisis amb almenys 24h d’anticipació en cas que necessitis cancel·lar o reprogramar una cita. D’aquesta manera nosaltres podem oferir la cita a un altre pacient que estigui en espera i ho necessiti.

En el cas d ‘ avisar en menys de 24h d’ antelació s’ haurà d’ abonar l’ import complet de la sessió si es vol seguir amb el tractament en el cas dels serveis de pagament individual o es perdrà la cita en el cas que s’ hagi realitzat un pagament mensual.

Evidentment entenem que pot sorgir una emergència i que no ens puguis avisar amb més antelació pel que es gestionaria cada cas de forma individual.

Som bastant puntuals pel que agraïm la teva puntualitat a l’hora d’acudir a la teva cita, en cas de no ser-ho la cita s’acabarà quan arribi el pròxim pacient citat. 

Si és cert que en el servei de medicina és molt complicat calcular el temps exacte que vam necessitar amb cada pacient pel que en aquest servei en concret et demanem paciència perquè és l’únic que pot veure’s sotmès a regulars retards, una vegada entres en la teva cita se’t tractarà amb el mateix tracte i se’t dedicarà tot el temps que necessiti el teu cas sense excepció.

I si és FISIOPLANET qui anul·la la sessió? En cap cas es perdrà la sessió si som nosaltres els que hem d’anul·lar-la, per exemple, perquè el fisioterapeuta o preparador físic estigui malalt. Se t’oferiran diverses solucions i tu triaràs la que més et convingui.

En quins casos es reemborsa els diners?

 • Si el teu metge de referència considera que la recuperació ha finalitzat i et dona l’alta.
 • Si estàs pendent d’una intervenció quirúrgica i a causa d’ella has d’interrompre el tractament.
 • Per motius de força major justificats que t’obliguin a interrompre el tractament.

DONAR-SE DE BAIXA

En el mode subscripció en ser un pagament automàtic mensual i indefinit existeix l’ opció de donar-se de baixa per escrit. Per a això, demana el document de baixa al nostre personal de recepció, per retornar-lo signat, almenys una setmana abans del dia 1 del mes següent. En el cas contrari s’ efectuarà el pagament de la quota completa com cada mes.

RECUPERACIÓ DE SESSIONS

En el cas que no puguis acudir a la teva cita i ens avisis amb més de 24 hores d’antelació, se’t tornarà a reprogramar la teva cita.

Si has realitzat un pagament mensual, la cita es reprogramarà dins de la mateixa setmana, (o la setmana següent en cas de que la sessió fos en divendres) segons la disponibilitat que hi hagi al centre. No serà acumulable a altres setmanes o mesos, ni es descomptarà la sessió del mes entrant.

En el cas dels grups, en els quals es paga una subscripció, no es realitzaran devolucions ni es recuperaran sessions per absències per part del pacient. Els dies festius locals o nacionals en què el centre romangui tancat no són recuperables ni es descomptaran de la quota mensual.

Esperem que aquesta informació sigui clara i t’ajudi a entendre la nostra política d’empresa. Si tens algun dubte o consulta addicional, contacta amb nosaltres. Estem compromesos amb el teu benestar i ens esforcem per brindar-te serveis d’alta qualitat per a la teva salut i recuperació.

Gràcies per confiar en FISIOPLANET!

HORARIOS
FISIOPLANET
 •  
 • DE Lunes A viernes de 8 a 21 h.
 • Sábados de 9 a 13 h.
 • Domingos cerrado
Contacto

En pulsar el botó d'enviament manifesta haver llegit aquesta informació: El responsable del tractament és SERVEIS FISIOTERÀPIA MALLORCA S.L. La finalitat és l'atenció a la seva sol·licitud i la millora de la qualitat, així com l'enviament de comunicacions comercials. Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en la nostra Política de privacitat.

HORARIS
FISIOPLANET
 •  
 • De dilluns a divendres de 8 a 21 h.
 • Dissabtes de 9 a 13 h.
 • Diumenges tancat
Contacte

En pulsar el botó d'enviament manifesta haver llegit aquesta informació: El responsable del tractament és SERVEIS FISIOTERÀPIA MALLORCA S.L. La finalitat és l'atenció a la seva sol·licitud i la millora de la qualitat, així com l'enviament de comunicacions comercials. Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en la nostra Política de privacitat.

Skip to content