Mèdic esportiu realitzant una ecografia en fisioplanet palmell de mallorca
Reprodueix vídeo

Treball en equip

Des dels inicis de Fisioplanet, metges i fisioterapeutes sempre hem col·laborat pel bé dels nostres pacients. La fisioteràpia esportiva representa per a nosaltres un repte, el fet d’ajudar els nostres esportistes a assolir les seves metes i objectius, per tal d’ampliar i millorar el servei neix l’àrea de medicina física i rehabilitació.

Comptem amb un equip mèdic compost per especialistes en medicina de l’esport, urgències i radiologia formats en ecografia musculoesquelètica, eina que ens aportarà un òptim diagnòstic i suport en el seguiment de l’evolució del pacient en processos aguts com els trencaments musculars, el famós tennis leg o els freqüents esquinços de turmell.

A qui va dirigida la medicina esportiva?

A tot esportista que hagi patit d’ un trauma agut i que necessiti de valoració i guia de tractament. Per exemple: contusions greus, esquinços de turmell o genoll, trencament de lligaments de genoll, trencament meniscal, trencaments musculars…

Qualsevol esportista que necessiti d’ una valoració inicial o revisió mèdica esportiva amb l’objectiu de valorar el seu estat de salut general i vulgui millorar el seu rendiment.

FISIOPLANET

En què es basen les sessions de medicina esportiva?

Consulta Mèdica

Sessió de 30 minuts que consta de valoració ecogràfica inicial a partir de la qual es crea pla de tractament derivant a l’esportista al professional que sigui convenient; normalment al servei de rehabilitació per a lesions agudes, al de readaptació en darreres fases previ a la incorporació esportiva o a especialistes de cirurgians en cas d’optar per la cirurgia com a última opció. 

A partir de la primera sessió es podran programar sessions de seguiment amb la mateixa durada i preu fins a la resolució de la lesió i alta de l’ esportista.

Ecografia Múscul Esquelètica

Potser que estiguis en llista d’espera en la teva assegurança o en la seguretat social pendent de realitzar una ecografia o que vagis a un altre centre en el qual t’hagin recomanat fer-te una ecografia per tenir més informació i poder fer un diagnòstic.

En qualsevol dels casos demana cita per a una ecografia al nostre centre i podràs tenir un informe radiològic amb les imatges i així completar la teva història mèdica.

Valorem tota mena de lesions múscul esquelètiques: trencaments musculars, esquinços, tendinopaties, hèrnies inguinals i hèrnies abdominals 

FISIOPLANET

Treball cooperatiu amb altres professionals

Aquest servei no només es limitarà a l' atenció i tractament, sinó que coordinarà el treball cooperatiu amb altres professionals de referència per al centre:

 • Cirurgies, traumatòlegs especialistes en les diferents regions corporals dels quals ens arriben pacients o nosaltres mateixos derivem per valorar una possible cirurgia. 
 • Altres especialistes mèdics, per exemple cardiòlegs en pacients que es cregui convenient realitzar un ecocardiograma en cas de sospita de patologia durant una prova d’esforç.
 • Fisioterapeutes i readaptadors, ja siguin de Fisioplanet o externs. Per a la gestió de lesions agudes i processos de rehabilitació post cirurgia com els trencaments musculars, esquinços de turmell o trencaments del lca en genoll.
 • Dietistes- Nutricionistes quan s’ observin alteracions de l’ alimentació o valors d’ analítica alterats en els quals sigui necessari un seguiment i recomanacions nutricionals.
ALTRES SERVEIS
HORARIOS
FISIOPLANET
 •  
 • DE Lunes A viernes de 8 a 21 h.
 • Sábados de 9 a 13 h.
 • Domingos cerrado
Contacto

En pulsar el botó d'enviament manifesta haver llegit aquesta informació: El responsable del tractament és SERVEIS FISIOTERÀPIA MALLORCA S.L. La finalitat és l'atenció a la seva sol·licitud i la millora de la qualitat, així com l'enviament de comunicacions comercials. Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en la nostra Política de privacitat.

HORARIS
FISIOPLANET
 •  
 • De dilluns a divendres de 8 a 21 h.
 • Dissabtes de 9 a 13 h.
 • Diumenges tancat
Contacte

En pulsar el botó d'enviament manifesta haver llegit aquesta informació: El responsable del tractament és SERVEIS FISIOTERÀPIA MALLORCA S.L. La finalitat és l'atenció a la seva sol·licitud i la millora de la qualitat, així com l'enviament de comunicacions comercials. Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en la nostra Política de privacitat.

Skip to content