Fisioterapeuta realitzant massatge fisioteràpia als peus al pacient
Reprodueix vídeo

Fisioteràpia amb un enfocament integral gràcies al tractament multidisciplinari.

És el nostre senyal d’identitat, així varem néixer, amb un clar caràcter marcat en fisioteràpia traumatològica i fisioteràpia esportiva, ja que tots els nostres professionals tenen alguna vinculació a l’esport, sent esportistes federats, alguns a nivell internacional. A més practiquen esport de manera habitual o treballen en la pràctica clínica en esport professional, per exemple fisioteràpia en el futbol, futbol sala, bàsquet, gimnàstica artística o atletisme.

Amb el pas del temps ens hem anat transformant i traslladant a altres camps d’actuació per oferir una cobertura més àmplia als nostres pacients. La figura del fisioterapeuta esportiu ha evolucionat a la d’un fisioterapeuta solucionador de problemes en col·laboració amb altres professionals donant lloc a un tractament multidisciplinari i coneixement transdisciplinar.

A qui va dirigida la fisioteràpia?

A qualsevol persona, esportista o no, que pateix de dolor, molèsties o sigui incapaç de desenvolupar la seva activitat diària, laboral o esportiva a causa d’una lesió com per exemple: dolor d’esquena, fasciopatia (fascitis) plantar, esquinços, tendinopaties (mal anomenades tendinitis), dolor d’espatlla, bursitis…

O fins i tot a aquelles persones que vulguin millorar el seu rendiment esportiu, com millorar els rangs articulars en crossfitters, millorar la mecànica de carrera en corredors o la prevenció d’esquinços de turmell en jugadors de bàsquet.

En què es basen les sessions de fisioteràpia?

El nostre tractament consta de sessions individuals de 50 minuts de durada en la qual els nostres/es fisioterapeutes s’encarreguen de realitzar:

Pacient fisioterapeuta primera sessió fisioteràpia
1

Valoració inicial

Basada en les demandes del pacient a partir de la qual es crea un pla de tractament. Per aconseguir una bona valoració disposem de l’entrevista clínica, els tests ortopèdics, tests funcionals i l’ avaluació ecogràfica.

2

Control dels símptomes aguts

Ja des de la primera visita, el pacient normalment destaca per sobre dels altres el dolor, tot i que també trobem: dèficits de força, disminució de la mobilitat, alteracions de moviment, dèficits sensorials i conductes evitatives creades per por i inseguretat.

Normalment en aquesta fase fem servir tècniques més passives com la terapia manual, el massatge, la radiofreqüència, l’electròlisi percutània, punció seca o electropunció, encara que ens caracteritzem per pautar ja des de l’inici exercicis que es puguin fer des de casa, facilitant l ‘automaneig de la lesió per part del pacient des del primer dia.

Fisioterapeuta aplicant teràpia manual a l'espatlla pacient
Fisioterapeuta ensenyant exercicis de força al gimnàs palmell de mallorca
3

Progressió d'exercicis de força

Un cop controlada la fase aguda, millorar la funcionalitat i proporcionar en un futur la independència dels nostres pacients disminuint el risc de recaiguda.

En aquesta fase depenent de les necessitats del pacient i de la seva patologia podem derivar-lo al servei de readaptació  (sobretot en lesions esportives) on es realitzaran sessions d’exercicis molt més completes o si el pacient acudeix per dolor crònic i/o persistent a l’esquena, la derivació és a la nostra escola de l’esquena per seguir amb un seguiment d’exercicis més complet.

4

Alta, recomanacions i passos a seguir

Per finalitzar el tractament, proporcionem als nostres pacients unes recomanacions i passos a seguir, escollint les accions més determinants que evitin la recaiguda en els símptomes.

Fisioterapeuta teràpia manual mares al palmell de mallorca

Objectius

FISIOTERAPIA

Especialistes en fisioteràpia esportiva

Treballem en equip amb diferents especialistes de l'esport.

Comptem amb entrenadors, nutricionistes, metges, podòlegs, psicòlegs dins i fora de les nostres instal·lacions per aportar el màxim de recursos als esportistes que ens visiten. 

Les sessions de fisioteràpia esportiva segueixen el mateix procediment i preu que una sessió de fisioteràpia habitual tenint en compte les exigències biomecàniques específiques de l’esportista en qüestió i adaptant-nos a les necessitats de la planificació d’entrenaments i calendaris de competició. 

La nostra filosofia és la de gestionar la càrrega d’entrenament d’acord amb els símptomes de l’esportista, al costat de l’entrenador per aconseguir perdre el menor nombre de sessions d’entrenament possible, adaptant la càrrega mitjançant el canvi de superfícies, calçat, intensitats, pesos, entrenament creuat…

OTROS SERVICIOS
HORARIOS
FISIOPLANET
  •  
  • DE Lunes A viernes de 8 a 21 h.
  • Sábados de 9 a 13 h.
  • Domingos cerrado
Contacto

En pulsar el botó d'enviament manifesta haver llegit aquesta informació: El responsable del tractament és SERVEIS FISIOTERÀPIA MALLORCA S.L. La finalitat és l'atenció a la seva sol·licitud i la millora de la qualitat, així com l'enviament de comunicacions comercials. Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en la nostra Política de privacitat.

HORARIS
FISIOPLANET
  •  
  • De dilluns a divendres de 8 a 21 h.
  • Dissabtes de 9 a 13 h.
  • Diumenges tancat
Contacte

En pulsar el botó d'enviament manifesta haver llegit aquesta informació: El responsable del tractament és SERVEIS FISIOTERÀPIA MALLORCA S.L. La finalitat és l'atenció a la seva sol·licitud i la millora de la qualitat, així com l'enviament de comunicacions comercials. Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en la nostra Política de privacitat.

Skip to content