Fisioterapeuta i pacient realitzant exercicis a l'escola d'espalma al palmell de mallorca
ESCOLA DE L'ESQUENA a Palma

Aquest servei s'encarrega de donar totes les eines necessàries a aquelles persones que pateixen dolor d'esquena o als qui vulguin prevenir-les

Reprodueix vídeo

Visió integral de la persona

Es treballa amb una visió integral de la persona, intentant ajustar el tractament a les necessitats del pacient, entenent que el dolor d’esquena abasta diferents esferes, atenent els factors biològics, psicològics i socials i buscant quines són les expectatives finals de cada individu que s’adaptin a la quotidianitat de cada persona, ja sigui activitats de la vida diària o reincorporació a un esport.

La base principal del tractament és a través de l’exercici físic, tot i que no es pot separar d’una educació en hàbits saludables, gestió del dolor, i gestió emocional.

A qui va dirigida l'Escola de l'Esquena?

A persones, esportistes o no, que pateixen un dolor lumbar, dorsal o cervical crònic o persistent per diferents causes. (escoliosi, hèrnies discals, protusions discals, espondilòlisi, espondilolistesi, degeneració discal, discopaties, ciatalgies)

A persones, esportistes o no, que vulguin disminuir el risc de patir dolor d’esquena.

El tractament és apte per a qualsevol persona, edat i condició física, qualsevol persona que estigui disposada a interioritzar canvis i comprometre’s de manera activa en la seva recuperació.

En què es basen les sessions de l'Escola de l'Esquena?

Fisioterapeuta realitzant la primera sessió de rehabilitació
1

Primera visita

La primera visita sol realitzar-se amb un fisioterapeuta, mitjançant una sessió de fisioteràpia, el qual s’encarregarà de la primera fase de tractament, i que deriva l’usuari a l‘Escola d’Esquena quan s’hagi pogut disminuir el dolor i el pacient ja sigui capaç de moure’s millor.

2

Sessions individuals

En aquestes sessions de 50 minuts de durada s’iniciaran amb una valoració inicial, a través de diferents tests funcionals, mesurament del rang i la qualitat del moviment, la força i possibles desequilibris musculars que puguin existir.

Les primeres sessions de l’Escola d’Esquena es realitzen de manera individual, per poder acompanyar en el treball de consciència corporal, activació muscular i control motor. Normalment se solen realitzar aproximadament 4 sessions individuals fins que el pacient adquireix més independència per poder passar a les sessions grupals, tot i que també si es desitja, el treball pot continuar sent sempre de manera individual.

Fisioterapeuta aplicant correcció postural a pacient a l'escola d'esquena palmell
Pacients fent exercicis a l'escola d'esquena a Palma de Mallorca
3

Sessions grupals

Aquestes es realitzen en grups reduïts de com a màxim 5 persones. Podent triar venir 1, 2 o 3 dies a la setmana. Cada persona seguirà la seva pròpia sessió personalitzada independent dels seus companys de grup

Objectius

ESCOLA D'ESQUENA

A MÉS...

Tallers de millora de les barreres i condicionaments socials

Oferim de manera voluntària i gratuita tallers fora de les sessions per millorar les barreres i condicionaments socials habituals en els patiments de dolor d'esquena crònic i persistent

Grup de suport

Mensualment es realitzen, de manera voluntària, unes xerrades sobre els mecanismes que creen i/o poden perpetuar el dolor, per ajudar a minimitzar les repercussions que pot tenir el fet de tenir dolor d’esquena en la vida quotidiana, i ajudar a dissipar i gestionar el dolor.

Excursions adaptades

Trimestralment s’ organitzen sortides a la natura amb els companys de l’escola d’esquena, amb l’ànim de superar barreres i creences tant físiques com socials.

ALTRES SERVEIS
HORARIOS
FISIOPLANET
  •  
  • DE Lunes A viernes de 8 a 21 h.
  • Sábados de 9 a 13 h.
  • Domingos cerrado
Contacto

En pulsar el botó d'enviament manifesta haver llegit aquesta informació: El responsable del tractament és SERVEIS FISIOTERÀPIA MALLORCA S.L. La finalitat és l'atenció a la seva sol·licitud i la millora de la qualitat, així com l'enviament de comunicacions comercials. Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en la nostra Política de privacitat.

HORARIS
FISIOPLANET
  •  
  • De dilluns a divendres de 8 a 21 h.
  • Dissabtes de 9 a 13 h.
  • Diumenges tancat
Contacte

En pulsar el botó d'enviament manifesta haver llegit aquesta informació: El responsable del tractament és SERVEIS FISIOTERÀPIA MALLORCA S.L. La finalitat és l'atenció a la seva sol·licitud i la millora de la qualitat, així com l'enviament de comunicacions comercials. Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en la nostra Política de privacitat.

Skip to content