EQUIP
UN AMPLI EQUIP DE PROFESSIONALS DE LA SALUT
PAU MAS VALENS
Fisioterapeuta col·legiat 507.
Coordinador servei de fisioteràpia.
Gerent.
Fundador i copropietari.
A partir dels estudis de fisioteràpia em vaig especialitzar en teràpia manual, ecografia, fisioteràpia invasiva i fisioteràpia esportiva concentrant-me en tot el referent al món del running. Actualment divideixo part del meu temps amb el treball a la clínica i en la gestió per a una major cohesió de l’equip.
Esportivament vaig estar federat en atletisme realitzant la prova que se’m donava menys mal 😉 el salt d’altura, competint en diversos campionats autonòmics al costat de la Selecció de Balears. Més tard, en mode amateur, em dediqués a la cursa en muntanya realitzant diverses competicions populars.
CATI Mª BONET CIFRE
Educadora física col·legiada 12256.
Coordinadora escola d’esquena.
Copropietària.
Acabats els estudis de ciències de l’activitat física i l’esport, m’especialitzo en l’àmbit de la salut, especialment en patologies del raquis. M’he format en readaptació de lesions i mecànica de l’exercici.
A nivell esportiu vaig començar amb 6 anys jugant a tennis competint a nivell Balear, als 12 anys em vaig federar en l’especialitat de llançament de javelina amb la qual competí més tard per la selecció balear absoluta i actualment els esports d’aventura a la muntanya, especialment l’escalada esportiva, són la meva motivació.
MIQUEL BRUNET MORA
Educador físic col·legiat 52881.
Coordinador servei d’ entrenament i readaptació.
Copropietari.
A partir dels estudis de ciències de l’activitat física i de l’esport m’he especialitzat en preparació física de futbol, readaptació de lesions i en entrenament de força. Actualment m’estic formant en mecànica de l’exercici.
Esportivament vaig estar federat en futbol des de la categoria benjamí fins a acabar la meva etapa juvenil. Amant de l’exercici físic i de l’esport en general, he practicat esports com pàdel i en els últims anys he competit en algunes curses de muntanya a nivell regional.
BEATRIZ DE JUAN AMENGUAL
Administrativa.
Serveis Administratius.
Vaig finalitzar els meus estudis de cicle formatiu de grau mitjà i superior d’administració i finances i per sort en puc exercir.
Des de petita els meus pares sempre em portaven d’excursió i tenien un grup de senderisme. El meu pare sempre ha estat corredor. Vaig començar amb gimnàstica rítmica (tenia 0 estil), després vaig començar a córrer i feia les meves carreretes populars, gimnàs i ball, vaig estar un temps fent paddle surf també (esport que m’encanta).
DIANA MAS LUZÓN
Administrativa.
Serveis administratius.
En l’aspecte formatiu, vaig cursar un FP d’Administració, i des que vaig començar a treballar fa ja 13 anys mai m’he dedicat a una altra cosa que no estigui relacionada amb tasques administratives.
Pel que fa a l’esport, practiqués natació des de ben petita fins que vaig deixar-lo quan tenia més o menys 14 anys i després d’això he anat canviant d’activitats, però sens dubte el que més he fet i m’agrada és practicar classes dirigides de tonificació en gimnasos.
YOLANDA MARÍN FERNÁNDEZ
Administrativa.
Serveis administratius.
Sempre m’ha agradat la feina de cara al públic, estar en contacte i ajudar la gent, cosa que em va portar a estudiar un grau mitjà d’estètica. Ara estic contenta de tenir l’oportunitat d’utilitzar aquestes habilitats en el meu rol d’administrativa/recepcionista per realitzar les meves tasques de manera eficient.
Sempre he anat al gimnàs per mantenir-me en forma, fent classes dirigides però no va ser fins fa poc que vaig començar a practicar calistenia.
AMÈLIA PONS HERNÁNDEZ
Fisioterapeuta col·legiada 943.
Servei de fisioteràpia, readaptació i escola d’esquena.
Estudio fisioteràpia a la UIB i la meva formació de postgrau l’he enfocat cap a la teràpia manual, la fisioteràpia intervencionista ecoguiada, i la readaptació d’esquena i de lesions, sent aquest últim camp en el qual més estic enfocant el meu temps de formació.
Esportivament… Tennis, futbol, escalada, mountain bike, córrer… destacaria el windsurf i el volei pel que m’han marcat i aportat en la meva vida, en molts sentits. Actualment, el volei platja i el surf són els esports que més prioritzo en el meu temps lliure.
BERNAT TOGORES MORLÀ
Fisioterapeuta col·legiat 1341.
Servei de fisioteràpia.
Començo la meva formació a Conca realitzant el TAFAD (Tècnic Superior en Animació d’Activitats Físiques i Esportives). En acabar aquests dos anys vaig anar a Vic a realitzar els 4 anys del grau en fisioteràpia. Un cop acabat, l’any següent vaig cursar el Màster d’un any de fisioteràpia esportiva i readaptació també a Barcelona. A partir d’aquí he anat combinant el treball amb la realització de diferents cursos (punció seca, ecografia musculoesquelètica, dissecció… entre d’altres).
Els meus inicis esportius van anar jugant a futbol amb 4 anys, combinant-ho amb el tennis. Després d’un període en què vaig passar per futbol sala, als 12 anys vaig tornar al futbol 11. Fins avui, he seguit gaudint de jugar a futbol per diferents ciutats i equips, ja que per motius d’estudi m’he hagut d’anar movent i sempre he buscat un lloc on poder jugar… A dia d’avui, segueix jugant federat i pretenc seguir fins que el cos aguanti, sempre combinant-lo amb una altra afició: ¡el pàdel!
JAUME VIDAL GARCÍA
Fisioterapeuta col·legiat 1881 i Educador físic.
Servei de readaptació i escola d’esquena.
Ja en els estudis de CAFyD m’interesso pel món de l’exercici relacionat amb la salut. És per això que començo a estudiar fisioteràpia i em vaig especialitzar en exercici terapèutic, fisioteràpia esportiva i fisioteràpia invasiva. Després de les pràctiques al centre, aquest em va brindar l’oportunitat de poder seguir aprenent i treballant en les meves grans passions al costat d’un gran equip.
En el món de l’esport he estat federat des dels 4 anys en què considero la meva gran passió: el futbol, i encara que no estigui practicant actualment, al centre puc treballar en la readaptació de futbolistes. No per això, he deixat de practicar altres disciplines esportives com el running i el pàdel, així com un aprenentatge constant de tot el que envolta el món de l’exercici.
MARCOS GÓMEZ LUQUE
Fisioterapeuta col·legiat 1135.
Coordinador del servei de rehabilitació.
Crec que la quantitat de lesions que vaig tenir entre els 16 i els 21 anys i el fet de veure que no m’anava a fer ric amb el futbol va ser el que em va empènyer a estudiar fisioteràpia per poder estar al costat d’esportistes de veritat. A nivell formatiu, vaig acabar la carrera l’any 2013 a la UIB i des d’aleshores he seguit formant-me en tècniques com teràpia manual, ecografia i exercici.
No recordo, no haver fet esport des que tinc memòria. Vaig començar als 5 anys jugant a futbol, el qual vaig practicar fins als 21 anys, moment en què després d’una lesió del lligament encreuat anterior em vaig aficionar a córrer com a part de la recuperació de la mateixa. Actualment, el meu esport principal és el Trail.
LAURA NAVAJAS FERNÁNDEZ
Fisioterapeuta col·legiada 1487.
Servei de rehabilitació.
En l’àmbit formatiu realitzo els estudis universitaris a la UIB. Un cop acabats començo a combinar la feina amb diferents cursos formatius. Sempre he estat vinculada a l’esport; començo compaginant la fisioteràpia en un equip de gimnàstica i en un equip de futbol, encaminant-me cada vegada més a la feina a la consulta, sense perdre el contacte amb els esportistes.
Pel que fa a l’àmbit esportiu no he tingut gaire varietat; vaig començar gimnàstica artística amb 8 anys i aquí em vaig quedar fins als 21. Una cosa que va començar sent un hobby es va convertir en la meva forma de vida, dedicant-me totalment a això arribant a entrenar en ocasions amb la selecció espanyola. Ara m’agrada més el rotllo surfer, combinant-lo amb l’skate.
MARCOS SORGA NIETO
Fisioterapeuta col·legiat 1773.
Servei de rehabilitació.
Des de ben aviat em vaig interessar molt per la importància de la part activa en fisioteràpia, especialitzant-me així en exercici terapèutic i raonament clínic. D’altra banda, també dedico temps a aprendre sobre dolor, les seves característiques i el seu comportament.”
Pel que fa a l’àmbit esportiu, jugueu al futbol des de petit en un equip de Galicia, fins que el vaig haver de deixar per canviar de ciutat. Actualment m’agrada mantenir-me actiu fent qualsevol esport.
MARÍA DEL MAR SERRANO BARCELÓ
Fisioterapeuta col·legiada 1252.
Servei de fisioteràpia, readaptació i escola d’esquena.
En l’aspecte formatiu, després d’estudiar el grau en Fisioteràpia a la UIB, m’he seguit formant amb postgraus de Fisioteràpia manual i Exercici Terapèutic, a banda de diversos cursos: Electrolisi Percutània Musculoesquelètica Ecoguiada (EPM), Neuromodulació Percutània Ecoguiada, i cursos d’ecografia bàsica i avançada en lesions esportives per a fisioterapeutes.
Pel que fa a l’esport, practiqués Lluita Olímpica des de ben petita, formant part del Programa de Tecnificació Esportiva de les Illes Balears i sent membre de la Selecció Espanyola Sènior entre els anys 2005 i 2013. El més destacable és que aconsegueixi 16 títols de Campiona d’Espanya, i Bronze en el Campionat d’Europa Sènior el 2007.
MIGUEL ÁNGEL SILVÁN FRAU
Fisioterapeuta col·legiat 1749 i Educador físic.
Servei de readaptació i escola d’esquena.
Començo estudiant Ciències de l’Activitat Física i de l’esport, va ser allà on va començar a cridar-me l’atenció l’àmbit enfocat a la salut i readaptació esportiva, per això en acabar vaig complementar la meva formació amb Fisioteràpia per poder abordar el pacient en tot el seu procés de recuperació. Actualment dedico el meu temps a especialitzar-me en l’àmbit esportiu per ser el que més m’apassiona.
He passat per diversos esports però el futbol ha estat el que més he gaudit de seguir i practicar. En l’actualitat intento mantenir un estil de vida saludable mitjançant l’entrenament de força. A més estic endinsar-me en el món del pàdel, un esport on disfruto moltíssim de millorar i jugar
PAU COMAS GAYÀ
Fisioterapeuta col·legiat 1546.
Servei de rehabilitació.
Vaig començar la meva formació cursant un grau mitjà i un grau superior en activitats fisicoesportives, que em va servir de pont per accedir a la carrera de fisioteràpia. En acabar la carrera realitzo diversos cursos formatius com punció seca i ecografia.
Em vaig iniciar en el món de l’esport des de ben petit provant molts esports, i va ser el bàsquet el que va entrar a les meves venes, arribant a jugar en lligues professionals fins que vaig començar. Actualment segueix gaudint d’aquest esport i compaginant-lo amb altres activitats.
AITOR VICENTE MORA
Fisioterapeuta col·legiat 1909 i TAFAD.
Servei de fisioteràpia.
Des del moment que vaig decidir-me en els meus estudis no vaig optar en relació a la meva vocació, l’esport. Inicie la meua formació com a tècnic en activitats físiques endinsar-me en el treball d’entrenament personal i la salut. En el meu camí a professionalitzar-me busques, en major mesura, la relació salut amb l’exercici, vaig estudiar fisioteràpia. Estudis que m’han portat a tenir l’oportunitat de treballar en el món de l’esport professional. Avui dia compagino la feina a la clínica amb el treball en un equip esportiu. Treballs que m’aporten diversitat per seguir creixent i formant-me com a professional.
La meva vida sempre ha estat relacionada a l’esport. Des dels meus primers records en el futbol i l’inici en la gimnàstica artística, etapa esportiva que va durar 15 anys a nivell de competició. Aconseguint diverses fites i participacions en múltiples competicions.
RAFEL BOSCH JANER
Fisioterapeuta col·legiat 990.
Servei de fisioteràpia.
En el professional, estudio la diplomatura en Fisioteràpia a la UIB i des d’aleshores he intentat seguir formant-me desenvolupant la meva professió el més lligada a l’esport.
Pel que fa a la meva vida esportiva, el bàsquet i la natació han format part de la meva infància, fins que decidí deixar el bàsquet i actualment practico triatló, havent passat abans pel trail running.
MARTÍ SERRA POL
Fisioterpaeuta col·legiat 726.
Servei de fisioteràpia.
L’any 2008, finalitzo els meus estudis de fisioteràpia a la Universitat de les Illes Balears. Durant els següents anys, he tractat de completar i actualitzar els meus coneixements formant-me en diferents camps: fisioteràpia en traumatologia i cirurgia ortopèdica, fisioteràpia manual en el maneig del dolor musculoesquelètic, l’estudi i tractament de l’ATM i les disfuncions craniomandibulars, la rehabilitació cardíaca, l’ecografia musculoesqueletica així com la fisioteràpia invasiva. Actualment m’apassiona aprofundir en el camp de la biomecànica i el tractament del corredor.
Als 8 anys vaig començar a practicar Taekwondo, que més que un simple esport, va suposar un estil de vida fins als 25 anys. Sempre ho combinem amb una altra afició: el patinatge en línia. Un temps més tard, als 28 anys, com molts mortals, em vaig iniciar en el món del running. Primer amb les curses populars i després donant pas al marrec de les curses per muntanya i la ultradistància. Actualment, segueixo aprofitant qualsevol ocasió per perdre’m al puig i somiar amb pujar nous cims.
MAGDALENA GINARD BURGUERA
Fisioterapeuta col·legiada 8108 (CV) i Educadora Física.
Servei de fisioteràpia, readaptació i escola d’esquena.
El meu primer contacte acadèmic en l’àmbit esportiu va anar fent el grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a València. Aquest grau el pots enfocar de molts punts i el que més em va cridar l’atenció va ser el d’utilitzar l’exercici per millorar patologies, condicions físiques i lesions, és per aquest motiu que seguir formant-me fent el grau de fisioteràpia i així poder combinar les dues coses.
Actualment el que em representa continuen sent les ganes de millorar la salut de les persones a través de l’exercici i el moviment.
No em defineix cap esport en concret, m’agrada moure’m, participar i provar-ho tot, des d’unes pales a la platja, una excursió a la muntanya o una travessia nedant, per això la dedicació que mostren les persones quan fan del seu esport el seu estil de vida m’apassiona.
MARINA GALLEGO DURÁN
Educadora física.
Fisioterapeuta.
Servei de readaptació i escola d’esquena.
AZUCENA GARCÍA CLARAMUNT
Psicòloga esportiva col·legiada B-02930.
Servei de psicologia.
Realitzo el Grau en Psicologia a la Uib, i posteriorment cursar el Màster en Psicologia Esportiva per la UNED. M’apassiona el món de la psicologia esportiva així com el del desenvolupament personal basat en el treball de l’estrès i ansietat a nivell personal o professional. A més estic endinsant-me en el món de les recuperacions de lesions a nivell psicològic, i estic descobrint una parcel·la molt apassionant. Considero molt important trencar barreres i estigmes relacionats amb la teràpia psicològica, i m’encanta treballar donant un enfocament basat en l’acceptació i comprensió de l’individu.
A nivell esportiu vaig tenir la sort de poder compaginar estudis i bàsquet al Centre de Tecnificació de Balears, i he pogut gaudir d’aquest esport durant uns 20 anys, alguns d’ells competint en categories estatals. També m’agrada mantenir-me activa fora de temporada, practicant running, entrenament funcional, natació o crossfit.
NURIA GRANADOS
Dietista-Nutricionista col·legiada 384.
Servei de nutrició.
En l’aspecte formatiu, soc llicenciada en Biologia i en Bioquímica per la Universitat de les Illes Balears. Després de les curses, realitzo un màster d’Adaptació Pedagògica i un altre en Nutrició Personalitzada i Nutrigenòmica. Seguidament, realitzo un Doctorat en Bioquímica (UIB). Programa Nutrició Personalitzada i Nutrigenòmica, Formació en Nutrició Esportiva, Nutrició Clínica i Nutrició Vegetariana ICNS (Institut de Ciències de la Salut-Barcelona). Grau en Nutrició Humana i Dietètica Universitat Isabel I (Burgos). Fui Responsable de l’Àrea de Nutrició a Mallorca Sports Medicine Hospital Sant Joan de Déu (2016-2019) i actualment, estic com a Nutricionista a RCD Mallorca.
En referència a l’esport, vaig nedar amb el CN Palma a l’Equip Campió d’Espanya Absolut. Millor qualificació obtinguda 3a Espanya en 100 esquena per categories. Després hi ha natació aigües obertes, natació Màster, triatló (millor qualificació obtinguda 1a classificada espanyola per categoria 1/2 Ironman Alcudia 2015), curses de muntanya (millor qualificació obtinguda 2a Classificada per categories Trail Mallorca 2014) i per últim, ciclisme ruta (millor classificació obtinguda 1a categories en la 312 any 2012). Com a hobbie, el que més m’agrada és practicar esport a l’aire lliure (swimrun, ciclisme ruta, trail, natació aigües obertes, triatló, senderisme).
SEBASTIÀ MUNAR CALAFAT
Dietista número d’associat 501.
Servei de dietètica.
Començo la meva formació liderant-me per la Universitat de les Illes Balears (UIB) en Biologia. Prosseguí els meus estudis realitzant un màster en cognició i evolució humana també per la UIB. La curiositat pel rendiment esportiu i l’alimentació em va portar a endinsar-me en el món de la nutrició i titular-me en dietètica a més de realitzar diversos cursos d’especialització en l’esport, nutrigenètica i nutrigenòmica.
Pel que fa a la meva vida esportiva he jugat a bàsquet durant més de 20 anys a nivell federat arribant a debutar en lligues professionals. He practicat esports de muntanya i tinc una gran passió pels esports de mar; piragüisme, apnea i pesca submarina.