EL TEU FISIO A PALMA DE MALLORCA

Som un centre de fisioteràpia ubicat a Palma de Mallorca, des dels nostres inicis el 2009, ens centrem en la recuperació d ‘esportistes i pacients amb patologia múscul esquelètica. El nostre objectiu és la teva salut i benestar.

Reprodueix vídeo
ELS NOSTRES SERVEIS
ELS NOSTRES SERVEIS

Fisioteràpia

És el nostre senyal d'identitat, així varem néixer, amb un marcat caràcter en fisioteràpia traumatològica i fisioteràpia esportiva.
Fisioterapeuta aplicant teràpia manual a pacient al centre de fisioteràpia fisiollanet a mallorca

Treball en Equip

Creiem i confiem en el treball transdisciplinar, tots els professionals de l’equip aporten coneixement, oferint-te així un enfocament global al teu problema.

Readaptació

Treballem amb tu perquè tornis a tenir el 100% de les teves capacitats un cop t'hagis recuperat de la teva lesió.
Pacient estirat llitera i fisioterapeuta exercici readaptació en fisioplanet palma

Fisioteràpia a través de l'exercici físic

La investigació científica en aquest camp avala els beneficis que té una adequada prescripció d’exercici com a part del tractament com per a la rehabilitació com per a la reducció en el risc de lesió.

Ecografia múscul
esquelètica

A més d'usar l'ecografia com a eina per als tractaments ecoguiats, t'oferim la possibilitat de fer-te una ecografia amb un professional de radiologia perquè tinguis un informe diagnòstic sobre la teva patologia.
Fisioterapeuta realitzant una ecografia musculoesquelètica al centre de fisioteràpia de palma

Psicologia

Busquem el teu benestar mental. T'aportem eines perquè puguis gestionar situacions que et provoquin malestar; ja sigui a nivell esportiu o personal.
Fisioterapeuta aplicant teràpia manual a pacient al centre de fisioteràpia fisiollanet a mallorca

Nutrició

T'ensenyem com portar una alimentació saludable i millorar així la teva qualitat de vida.
Nutricionista explicant dieta adequada al pacient

Et sentiràs com a casa

Et tractem com ens agradaria que ens tractessin a nosaltres, posarem tota la nostra energia i recursos perquè compleixis els teus objectius.

Medicina
esportiva

Comptem amb un metge especialista en medicina de l'esport, que combinat amb la fisioteràpia esportiva, ajuda els nostres esportistes a assolir els seus objectius.
Mèdic esportiu visualitzant radiografia

Tu seràs el centre

Ens adaptem a les teves necessitats, perquè entenem que no hi ha dos pacients iguals.

Escola d'esquena

Un servei integral recomanat per a totes aquelles persones que pateixen o han patit dolor d'esquena.

Tots els nostres serveis disponibles online

Fisioteràpia, rehabilitació, escola de l’esquena, readaptació, entrenament, psicologia i nutrició es poden realitzar també en format online obtenint pràcticament els mateixos resultats que en el format presencial.

ADN

FISIOPLANET

EL VALOR HUMÀ COM A EIX PRINCIPAL

PER QUÈ FISIOPLANET?

Des dels nostres inicis s’ha anat forjant un ADN propi que lluny de ser immòbil i permanent no deixa de millorar nodrint-se de cadascuna de les persones que han passat pel centre.

INDIVIDUALITZACIÓ · TRACTAMENT ACTIU · QUALITAT - PREU · TREBALL EN EQUIP · EXERCICI · RESPONSABILITAT · CREIXEMENT · SINCERITAT

TÈCNIQUES DE FISIOTERÀPIA I REHABILITACIÓ A PALMA

Comptem amb tots els recursos necessaris per a una recuperació ràpida i consistent.

El nostre equip de fisioterapeutes, educadors físics, metges, psicòlegs i dietistes-nutricionistes estan en contínua formació tant en l’execució de les últimes novetats tècniques com en el maneig dels diferents equips. D’aquesta manera, disposem d’un ampli ventall de materials, equips i tècniques que ens permeten abordar qualsevol tipus de lesió amb una visió transdisciplinària i treballar per a la recuperació combinant els recursos oportuns.

Les instal·lacions

Les instal·lacions

Situat a Gran Via Asima 20, al nostre centre disposem de 330m2 perfectament equipats en els quals oferim els nostres serveis amb la major comoditat per a tu i per als nostres professionals. 

Previous slide
Next slide

TARIFES

En Fisioplanet, t’oferim els millors serveis professionals de la salut amb una relació qualitat-preu immillorable. A més, si pertanys a algun dels clubs esportius o entitats  amb les quals tenim conveni, t’oferim condicions encara més avantatjoses.

Coneix el nostre Equip Fisioplanet està format per un ampli equip de fisioterapeutes, educadors físics, metges, psicòlegs i dietistes-nutricionistes.

Previous slide
Next slide

Coneix el nostre Equip

Coneix el nostre Equip

Fisioplanet està format per un ampli equip de fisioterapeutes, educadors físics, metges, psicòlegs i dietistes-nutricionistes.

COL·LABORADORS

Què opinen els nostres clients?

Millor que t'ho expliqui google

Fisioplanet IconFisioplanet

Gran Vía Asima, 20, 3º Local 31, Palma

4,9 108 reviews

 • Avatar Lidia Fernández Nogueras ★★★★★ Hace 2 semanas
  Después de ir varias veces a urgencias y no aclararme nada, en Fisioplanet dieron con mi problema y lo más importante con el tratamiento para poder hacer vida normal con la fascitis plantar que me hacía la vida imposible. Mil gracias a … More Marcos y Aitor por cuidarme tanto con los tratamientos en las sesiones, y ejercicios para realizar en casa. Y una mención especial a Bea, de recepción, que siempre arregla mis citas con mi complicado horario con una sonrisa Además siempre está atenta de avisar de las citas y de los progresos que hacemos aunque no tiene porqué. Les recomiendo SIEMPRE!
 • Avatar Rubén Torres ★★★★★ Hace 2 semanas
  Quisiera agradecer el buen trato que he recibido en mis sesiones, tanto la recepcionista que me atendió Bea, hasta Marcos por su muy buena profesionalidad. Sin duda si necesito un fisio no dudaré en volver y recomendarlos. Gracias
 • Avatar Marta Rincón Fernández ★★★★★ Hace 3 semanas
  ¡El mejor centro de fisioterapia!
  He estado yendo seis meses para recuperarme de una rotura de isquio y he recibido el mejor trato, vuelvo a tener la pierna como nueva y sin ningún tipo de molestia. Gracias a las buenas instalaciones y
  … More a los mejores profesionales 😻🔝💪🏼

TODAS LAS RESEÑAS DEJA TU RESEÑA

HORARIOS
FISIOPLANET
 •  
 • DE Lunes A viernes de 8 a 21 h.
 • Sábados de 9 a 13 h.
 • Domingos cerrado
Contacto

En pulsar el botó d'enviament manifesta haver llegit aquesta informació: El responsable del tractament és SERVEIS FISIOTERÀPIA MALLORCA S.L. La finalitat és l'atenció a la seva sol·licitud i la millora de la qualitat, així com l'enviament de comunicacions comercials. Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en la nostra Política de privacitat.

HORARIS
FISIOPLANET
 •  
 • De dilluns a divendres de 8 a 21 h.
 • Dissabtes de 9 a 13 h.
 • Diumenges tancat
Contacte

En pulsar el botó d'enviament manifesta haver llegit aquesta informació: El responsable del tractament és SERVEIS FISIOTERÀPIA MALLORCA S.L. La finalitat és l'atenció a la seva sol·licitud i la millora de la qualitat, així com l'enviament de comunicacions comercials. Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en la nostra Política de privacitat.

Skip to content